Skocz do zawartości

[Przyjęte] [Helper] ✪ -H4RD-

H4RD

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum kamiloski900

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  ✪ -H4RD- 

SteamID76561198202906987

ImięKamil

Imię:  20

Mikrofon Tak

Mutacja Tak

Znajomość regulaminu Tak

Znajomość gryTak

Czas jaki możesz poświecić serwerowiPosiadam prace o nie określonych godzinach pracy. Różnie to bywa czasami jestem cały dzień ale bywają też takie co mnie nie ma .(Praca dyspozycyjna)

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcjęNiestety nie, ale znam regulami, umiem się zachować 

Coś o sobie Nie będę pisał co ja lubie czego nie ,co robie w wolnym czasie itd. bo średnio to każdego interesuje :D. Na ogół jestem spokojną osobą . Gram w hw z kolegami dla małego odciągnięcia się od rzeczewistośći .                                                    Dlaczego Ty Szczerość przede wszystkim. Nie okłamując nikogo  dzieje się niezłe kino na serverze i nie możecie zaprzeczyć hax , haxa goni . Nie musze to być ja ,ale fajnie jak by był jakiś helper i ogarniał ?  Także tyle z mojej strony  ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...