- 0
s1 [Propozycja] Kierowanie samochodem
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Zzzubbi
Cześć wszystkim
od niedawna zauważyłem że na przykładowo na serwerze S1 bardzo ciężko skręca się samochodem przy dużej prędkości. I gdy byłem na swoim serwerze prywatnym zauważyłem że jest to chyba jakiś plugin lub modyfikacja dodana na serwer S1 ponieważ na moim prywatnym serwerze coś takiego nie występowało. Chciałem zapytać czy jest to może jakiś bug czy glith bo mogą się jakieś pluginy ze sobą ingerować i jeden tworzy to a drugi to. Naprawdę ciężko jest skręcić samochodem przy dużej prędkości co według mnie jest zbędne dając przykład gwałtowne skręcanie przy gonitwie za innym autem nieraz mi to nawet przeszkodziło. Jest możliwość usunięcia tego czy ten problem działa za sprawą Pluginu Vehicle Manager?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.