Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Wisienka

PscyhaoO

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: Wisienka 
  • UniqueID: exxHTaF1sRl8Kw9VXMGI/t4FCzo=
  • Pierwsza Wizyta: (dokładna data) 28:05:2020
  • Data urodzenia: 07.04.2003
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 5
    • Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) byłem sa i włascicielem 
    • Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane)ponieważ  gram dużo w hw a ten serwer od niego jest. Miła administracja no i koledzy z teamu 
  • Rozmiar buta: 42
  • Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych)Mam na imię Kamil mam 17 lat jestem w technikum informatycznym.Jestem bardzo miłym kurtularnym chłopakiem z chęcią pomocy  :D 
  • Czas na TS: 10h
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Pomagał bym ludzią na serwerze jako pomocnik raczej za dużo bym nie zmienił xd 
  • Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) A to czas pokaże  ;) 
48 minut temu, Wisienka napisał:

Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz) A to czas pokaże  ;)

Tu bardziej miałbyś pokazać swoje plany na "kariere" 

49 minut temu, Wisienka napisał:

Pierwsza Wizyta: (dokładna data) 28:05:2020

Jestem na NIE
-Za krótki staż

• Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS3] Wisienka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...