Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] TazorYT

TazorYT

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: TazorYT
UniqueID: bGAgNrZWZJmwyxJlrF3VNZFFFIQ=
Pierwsza Wizyta: 01.08.2017
Data urodzenia:30.08.2001
Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]:9/10
Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]:9/10
Kariera na TS3: Pełniłem funkcje Właściciela na serwerach ts były to serwery zrobione do gier np mc hw cs. 
Dlaczego ten TS?: Wolę tego ts ponieważ jest tu bardzo fajna administracja z którą da się dogadać.I też z z tego względu 
że gram w HurtWorld i myślę że ten ts jest jednym z najlepszych na których byłem.
Rozmiar buta: 46
Kilka słów o sobie: Jestem otwarty na uwagi związane zemną żeby się dzięki nimi poprawiać. Jestem bardzo zainteresowany takimi 
rzeczami jak ts na przykład róże tworzenie spacerów automatycznych pouków i rejestracji i chciałbym się douczyć na waszym 
serwerze jako Admin TS lub nisza ranga od Admina Ts . Lubie bardzo dużo czasu spędzać nad spolszczeniem komend do skryptów
serwerów minecraft na przykład. Jestem fanem gier MMORPG, MOBA. Jestem osobą miłą i uprzejmą i często cierpliwą i myślę że 
nadaje się na to stanowisko
Czas na TS: W wolny czas tak 9-10 godz. min. a w okresie szkolnym 5-6 godz. max. 
Co zmieniłbyś na Serwerze: Zmienił bym to żeby były jakieś konkursy karaoke albo coś w ten deseń.
Co chciałbyś robić: Chciałbym odpowiadać za różne eventy które będą odbywać się na tym tsie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...