Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] MrCzacha10

MrCzacha10

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: MrCzacha10
  • UniqueID: URHX7yqCrx6ZnFsqyek8fTY66gU=
  • Pierwsza Wizyta: Dokładnie daty nie znam ale było to Sierpień 2017 rok.
  • Data urodzenia: 02.09.1999
  • Wiedza o TS3 od strony Usera 9.
  • Wiedza o TS3 od strony Admina 8.
  • Kariera na TS3: Pełniłem funkcje właściciela na wielu ts oraz byłem adminem na wielu serwerach jednym z większych jest eqipa.pl na której byłem adminem przez długi czas i na ich stronie mozna wyszukać mój profli i opinie użytkowników.
  • Dlaczego ten TS?: Ponieważ spędzam tu wiele czasu lubię się angażować oraz mam kilka pomysłów na ten teamspeak oraz są tu znani i mili mi ludzie.
  • Rozmiar buta: 44.
  • Kilka słów o sobie: Mam na imię Damian chodzę do 3 klasy Techników na kierunku Technik Pojazdów Samochodowych Mam bardzo duże doświadczenie na teamspeak na temat tworzenia oraz użytkowania. Gram na w ekipie JONT , jestem osobą bardzo otwartą miłą lubię poznawać nowych ludzi oraz pomocny.
  • Czas na TS: Różnie ponieważ w wakacje siedzę nawet od godziny 14 do 5 potrafię w dni szkole od 16 do 23 w weekendy od 13 do 24.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Zmieniłbym nastawienie ludzi do Administracji na bardzo pozytywne myślę ze mógłbym przygotowywać różne eventy i wiele innych ciekawych rzeczy.
  • Co chciałbyś robić: Chciałbym pomagać w rozwijaniu serwera oraz zajmować się użytkownikami w rejestrowaniu ich pomaganiu.
  • Właściciel
53 minuty temu, MrCzacha10 napisał:

No to chyba jest coś nie tak

dwada.png

To nie jest podanie na stanowisko SA, do tego to długa droga. Na tym kanale bardziej by pasowała nazwa "Miejsce wolne", nie da się rekrutować na SA.

2 godziny temu, MrCzacha10 napisał:

Dlaczego ten TS?: Ponieważ spędzam tu wiele czasu

Tak wiele czasu u nas spędzasz, że ostatnio byłeś tydzień temu, łącznie mając 15 connectów? OK znalazłem jeszcze jedno Twoje ID: 16 connectów.

21 godzin temu, MrCzacha10 napisał:
  •  
  • Pierwsza Wizyta: Dokładnie daty nie znam ale było to Sierpień 2017 rok.
  • Wiedza o TS3 od strony Usera 9.
  • Wiedza o TS3 od strony Admina 8.

nie musisz znać na pamięć swojej pierwszej wizyty

ale mając taką wiedzę jaką podałeś i ze względu na to iż byłeś właścicielem na innych ts to powinieneś wiedzieć że to można to po prostu sprawdzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...