Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] Maruś

_Piotr_

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Maruś

UniqueID: /uwM9+aJnFcCEoutZ+eP9qNmDEY=

Pierwsza Wizyta: Jeśli dobrze pamiętam to było rok temu w styczniu bądź w lutym

Data urodzenia: 01.07.1996

Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]: Myślę, że śmiało mogę powiedzieć 9

Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]: Tutaj troszkę lepiej, bo takie mocne 9,5

Kariera na TS3(Jakie funkcje pełniłeś/aś na Serwerach i co to były za Serwery): Zazwyczaj była to ranga Technik, tutaj natomiast pełniłem posadę Właściciel

Dlaczego ten TS?(minimum 2 zdania rozbudowane): Hmm, ten TeamSpeak3 wybrałem dlatego, że na nim ostatnio ciągle przesiaduję. Przesiaduję na TS3, ponieważ mam tutaj wielu znajomych

Rozmiar buta: Rozmiar buta to 43 bądź 44 zależy od Marki

Kilka słów o sobie(Minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych): Mam na imię Piotrek i lipcu kończę 21 wiosen. Zawód, który obrałem to Technik pojazdów samochodowych. Jestem dość rozgarniętą osobą, pracującą, ale też lubiącą dobrą zabawę, dzięki czemu nie jestem drętwym sztywniakiem. Moje zainteresowania to przede wszystkim Kobitki, lubię też pograć na komputerze, ale przede wszystkim dobre imprezy co wiąże się z tym wcześniej. Aktualnie grywam w Arka i nieco w HurtWorld, co do mojej osoby to myślę, że nikt nie będzie miał nic przeciwko.

Czas na TS: Wszystko zależy od dnia, bo jeśli mam przykładowo sobotę pracującą to ciężko będzie z długim posiedzeniem na TeamSpeak z powodu weekendu i baletów natomiast w tygodniu mogę po kilka godzin spędzać na TS3.

Co zmieniłbyś na Serwerze: Zmiany, które bym proponował wnieść na TeamSpeak3 to boty, które zautomatyzowałyby nieco TeamSpeak. W drugiej kolejności proponowałbym zabrać się za Administrację TeamSpeak3 by troszkę wydoroślała, a pozostałe to z czasem się zobaczy.

Co chciałbyś robić(Za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz): Hmm, z moim doświadczeniem i wiekiem myślę, że mógłbym poprowadzić TeamSpeak3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...