Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] KandziOO

KandziOO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: KandziOO
UniqueID: 0r/B5VPRbOoQ8A7DQJh+P9GEWU8=
Pierwsza Wizyta: 12.16.2016
Data urodzenia: 21.02.1999r.
Wiedza o tsie od strony Usera [1-10]: 6
Wiedza o tsie od strony Admina [1-10]:7
Kariera na TS3: (Jakie funkcje pełniłeś/aś na Serwerach i co to były za Serwery) : Miałem swojego ts'a 
Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) : Ponieważ jest ładnie rozbudowany . Są fajne rangi itp.
Rozmiar buta: 44
Kilka słów o sobie: (Minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Mam na imię Bartosz. Mam lat 17. Lubie grać w piłkę nożną, Siatkówke oraz w gry komputerowe takie jak " Hurtworld, Cs GO , Raft . Nadal się ucze w zawodzie Ślusarz.
C. zas na TS:  Od poniedziałku do piątku to od 16 - 23 W Weekendy 10-23
Co zmieniłbyś na Serwerze: Trochę więcej rang, Pomagać innym w problemach bo sprawia mi to przyjemność.
Co chciałbyś robić: (Za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz): Za oblicza serwera ts'a -- Pomagać itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...