Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] ciprok

ciprok

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: ciprok
  • UniqueID:  19420/RhlN1q02cpofgCiw+PyTCMDAA5Q=
  • Pierwsza Wizyta: pierwszy raz zawitałem na ts  w grudniu 2018 r
  • Data urodzenia: 29.06.2001
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 7 
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 5,5 
  • Kariera na TS3: (jakie funkcje pełniłeś/aś na serwerach i co to były za serwery) : posiadałem 2 serwery na team speak (publiczny 64 sloty i prywatny 30 slotów )
  • Dlaczego ten TS?: (minimum 2 zdania rozbudowane) Ponieważ na tym ts bywa dużo rozgarniętych ludzi z którymi można normalnie pogadać czy pośmiać się. Na tym ts codziennie korzystam z niego grając z ekipą.  
  • Rozmiar buta: 39,5
  • Kilka słów o sobie: (minimum 5 zdań wielokrotnie złożonych) Mam na imię Paweł. Jestem uczniem 3 kl Technikum informatycznego , jak już można się domyśleć interesuje się  informatyką i ekstremalną jazdą na quadzie/motorze . Lubię grać  w gry wideo  i  bawić się w programowanie (zmieniać wartości w grach , oraz amatorsko programuje strony głównie używam html , js oraz css ) oprócz tego  prowadziłem serwer w minecraft. Jestem osobą pomocną gdy tylko jest okazja do pomocy staram się pomagać. Czasami bywam trochę nerwowy ale staram się nad tym panować ;)
  • Czas na TS:  +5 h dziennie 
  • Co zmieniłbyś na Serwerze:  na tą chwile wydaje mi się że ts jest dobrze zrobiony  
  • Co chciałbyś robić: (za co chciałbyś odpowiadać jako Starszy Admin, jeśli już do tego dobrniesz)  Na razie nie mierzę tak wysoko, lecz gdy dostał bym taką propozycję chciałbym odpowiadać za "wsparcie techniczne" oraz "rekrutacje" i  pomagał osobą aby  ich odciążyć z pracy na ts
  • "Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera"
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][TS3] ciprok
  • Mad. zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...