Skocz do zawartości

[Odrzucone][TS3] adwisd

adwisd

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick: adwisd
  • UniqueID: R3RsDc0s12bBsUmSdjVC72Vo8u4=
  • Pierwsza Wizyta: 25.05.2018 (Grałem wiele wcześniej ale nie posiadałem konta myteamspeak)
  • Data urodzenia: 07.04.2001
  • Wiedza o TS3 od strony Usera [1-10]: 7/10
  • Wiedza o TS3 od strony Admina [1-10]: 6/10
  • Kariera na TS3: Byłem  dwóch serwerach moderatorem, nie były to serwery dosyć rozbudowane ale rozmawiało tam około 15 graczy. Posiadałem tez  własny serwer na którym rozmawiało około 10 graczy.
  • Dlaczego ten TS?: Bardzo lubię na tym serwerze przesiadywać, nie tylko wtedy gdy gram z kolegami w gry po prostu ten serwer jest dla mnie najlepszy. Na rekrutację sprowadziła mnie chęć pomagania innym.
  • Rozmiar buta: 44
  • Kilka słów o sobie: Mam na imię Tomek, mieszkam w Płocku. Jestem osobą z dosyć dużym zapasem cierpliwości, która bardzo lubi pomagać nie potrafię przejść obojętnie koło człowieka a nawet zwierzęcia które potrzebuję pomocy. Interesuję się informatyką a dokładnie programowaniem aplikacji. Mam dość nietypowy sport, ponieważ od 9 roku życia jeżdżę zawodowo na crossie. Cały czas wolny spędzam na rozmawianiu przez ts3 i graniu w gry.
  • Czas na TS: Dziennie spędzam na ts3 około 6-7 godzin (podczas wakacji i weekend-ów), a podczas szkoły około 4-5 godzin.
  • Co zmieniłbyś na Serwerze: Na serwer dodał bym bota odpowiedzialnego za ,,aktualizacje".
  • Co chciałbyś robić: Na tą chwilę rekrutuję na pomocnika i nie wybiegam tak daleko w przyszłość, ale jeśli już to nastąpi to pewnie będę dalej pomagał innym i pilnował aby każdy przestrzegał regulaminu.
  • 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...