- 0
s1 [Odrzucone]Propozycja 2 restarty w ciągu dnia
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Stalinowsky1337
Witam, chciałbym prosić abyście zrobili 2 restarty w ciągu dnia a nie jeden tylko i to jeszcze w nocy. Piszę to dlatego że już nie jednokrotnie miałem problem z budowaniem a tak bardziej w przybliżeniu to gdy buduje to zaraz buguja mi się sciany lub podesty i nie mam tylko wtedy niewidzialne sciany, nie do zrajdowania przez nikogo. Mysle ze da się jakos zaradzić to nie tylko przez restarty ale one sa najszybsze. Bugi te sa meczace bo wipe nie trwa wieki a budowac trzeba
{ozdrawiam Stalin z ekipą !
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.