Skocz do zawartości

[Odrzucone][Moderator] StarK

StarKo

Rekomendowane odpowiedzi

• Imię: Christian
  • Nick na forum: StarK
  • Znajomość regulaminu [0-10]: 9
  • Znajomość funkcji moderatora [0-10]: 9
  • Czas jaki możesz poświęcić na forum (dziennie): 1-6 h
  • Coś o sobie: Mam na imię Christian i pochodzę z woj. Pomorskiego. Na co dzień jestem ucznieć I klasy technikalnej na kierunku Technik Elektronik. Moją odskocznią od nauki są przyjaciele/znajomi, muzyka i motoryzacja. Gry to czyste umilenie wolnego czasu :). Lubię pogrywać również w takie tytuły jak Cs:Go, Fortnite, Paladins, ETS2 czy też MTA. 
  • Dlaczego Ty: W tym punkcie chciałbym wciąć pod uwagę jedną rzecz :) Osoba rozpatrująca moje podanie pomyśli sobie teraz... Kto to jest ten StarK? A no StarK to jest ogólnie gracz na serwerach Hw69.pl od dobrych 2 miesięcy. Pytasz się pewnie, "dlaczego wcześniej go nie widziałem na forum/serwerze". A no dlatego że na forum nie wypowiadałem się zbyt często, a na serwerze s1 grałem zazwyczaj późnym wieczorkiem ;) Wydaje mi się że jako moderator forum prowadzę nowe możliwości reklamowania serwera i pomogę wielu graczom na odnalezienie się na serwerze :) 
  • Pomysły na rozwój sieci: Wydaje mi się że przede wszystkim trzeba punktować w reklame multimedialną, czyli np. Youtube lub Twitch. Wydaje mi się jednak że ta pierwsza opcja jest bardziej efektywna, gdyż większość pewnie właśnie tam przesiaduję całymi dniami :). Można by również popchnać rozwój sieci w nowe rozwiązania pod względem skryptów które wprowadzane są na serwer :) Szczerze na skryptowaniu na hurtworldzie się nie znam, ale kto wie jakie mozliwości czają się w technikach serwera :)

Widzę że lecisz na głębokie wody 😂

Moderatora nie sądzę że dostaniesz tak od razu nie będąc nigdy helperem, dlatego że jak już jesteś tym helperem z jeden miesiąc może więcej to osoby z administracji jak i z gry poznają cię i daje swoje plusy tzn... mają do cb zaufanie.

Na Nie

-Ortografia XD ale to są drobnostki chodzi tylko o to by każdy miał szacunek do drugiej osoby.

+wiek

+znajomość regulaminu

-jest jakiś spędzony czas jak piszesz że 2 mieś ale to i tak za mało jak dla mnie.

Zrób sb taką piramidę.

Najpierw HELPER

Potem MODERATOR

• 3 tygodnie później...

Powiem ci tak nie znam cię i cię nie widziałem a gram od ponad roku na forum jestem aktywny choć miałem mała przerwę ale sorry jestem Na nie dla czego już podam ci powody

-wiek na tym stanowisku chciałbym widzieć kogoś minimum pelnoletni

- kogoś kogo ludzie znają a nie będzie tak na. A kto to wogole najpierw zaczni się udzielać a może zmienię zdanie

-staż na serwerowni sorry jak na moderatora czy Hw czy forum przynajmniej tak z pół roku chodź na hw przynajmniej rok

-tak jak powiedział egzo najpierw zaczni od dołu by ludzie cię poznali potem zaczni na moderatora

-oraz nie sadze by mógł byś komuś pomagać nie będąc wtajemniczony w regulamin zasady itp a to trochę trwa

-co do ortografi no sam nie jestem mistrzem wiec to lepiej zostawię xd 

oczywiście życzę powodzenia bo to tylko koje zdanie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...