Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper]BurzaV2

BurzaYT

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: BurzaYT
Nick w grze: BurzaV2
Imię: Kuba
Mikrofon: W pełni sprawny
Mutacja: Była 4 lata temu
Znajomość regulaminu: jestem zapoznany z regulaminem
Znajomość gry: znajomość gry w 90%
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Najczęściej od 5 do 8 godz
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie pełniłem jedynie że na serwerach minecrafta albo cs
Coś o sobie: Mam na imię Kuba mam 16 lat interesuje się elektryką programowaniem i składam komputery.
Dlaczego ty: Dlaczego ja gram na ItemV2 od kilku tygodni jestem rozważny, nie wykorzystuje bugów gry , i przede wszystkim będę karał graczy .

2 godziny temu, eGzO napisał:

Jestem na nie

-Za przyjaciela ale obrabia dupe :D

-Wulgarny

-Chamski

-Brak poszanowania dla 2 osoby

Coś ci nie poszło bo na innym podaniu wszystko ładnie napisałeś a że dostałeś od Marcela opieprz i piszesz złe mam swój team bo ty oszukujesz i masz do mnie problem nie ładnie

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...