Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] XeO0000

XeO0000

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forumXeO0000
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nasXeO 
  • SteamID: 76561198971945742
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: clan
  • Imię: Szymon
  • MikrofonTak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: 800+ hdo 1000h łacznie moze być 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowiCzas dla serwera który bym poświęcał jest mniej wiecej po powrocie z pracy czyli od godziny 17:00 +/- do tej 23 a w weekendy to od popołudnia nawet całą noc żalezy od zmęczenia  czy siedzę długo czy nie .
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak, counter strike global offensive byłem administratorem na 2 serverach na jednym arenki 1vs1 i 2 olny mirage .. oraz byłem moderatorem servera counter strike global offensive
  • Coś o sobieCześć, mam na imię Szymon .Pochodzę z Bydgoszczy , ukonczone 18 lat .Iinteresuje się E-sportem,głownie w counter strike global offensive ale w hurtworlda tez pogrywam ,Pasje od 4 lat mam do sztuk walki w szczególności MMA i brazylijskie jiu jitsu ale głownie ćwiczę  MMA . Aktualnie w czasie pandemi chodzę do pracy związana z moim zawodem .Moj zawód to monter instalacji sanitarnych. Pracuje głownie od 7:00 do godziny 16:00 czasami zdaży się być dłużej w pracy ..
  • Dlaczego TyPonieważ chciałbym  pomóc administracji oraz właścicielą w sumie moderacji całej zeby nie mieli tyle spraw na głowie i w sumie teraz duzo gram w hurtworlda to stwierdziłem ze spróbuje swoich sił . 
  • Ps XeO
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] XeO0000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...