Jump to content

[Odrzucone][Helper] Wentylv3004

Recommended Posts

• Nick na forum: Wentylv3004
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  WentyL 
  • SteamID: 76561199249774047
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Obecnie nie mam zadnej Ekipy Ale byłem w Ekipie Starej pare dobrych Lat temu Ekipa WOlf Prawdo podobnie bede chciał założyć taki caln  
    Imię: Denis 
  • Mikrofon: posiadam Blue Yeti X
  • Mutacja:  Tak
  • Znajomość regulaminu: Tak
  • Znajomość gry: Bardzo dobra 
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: obecnie po 6 max 9 godzin 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak Ale nie na Hw69 
    Coś o sobie: (najlepiej około 5 zdań, tak żeby coś opisać, ale i nie przynudzać) Mam na Imie Denis Mieszkam W niemczech Gram w hurta 9 lat na hw69 grałem od dobrych kilku lat w starej Ekipi Wolf 
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja. Mam dużo czasu mam na pomoc Graczą tak jak i na różne eventy kreatywne eventy znam dobrze Regulamin. jako Administrator nie bedze Faworyzacji inych graczy tak jak i Ekip każdy jest taki sam. na tym wipe 31.01.2025 duzo widziałęm wulgaryzmu tak jak i faworyzacji z strony moderatora jednego który zbiera itemy na polanach i mówi ze na evemt zboera ma Gamemode :P Polecam Także tyle Pozdrawaim 
  • Marcel. changed the title to [Helper] Wentylv3004

-krótko grasz na serwerach hw69

-wulgarne wiadomości na czacie

-podanie napisane tak że ciężko się je czyta

popraw swoje zachowanie na czacie jak i pograj troche na serwerach

a następne podanie napisz bardziej w języku polskim by dało się go łatwiej zrozumieć

obecnie odrzucam podanie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Create New...