Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] VedaR

deater

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: deater
Nick w grze: VedaR
Imię: Kordian
Mikrofon: bardzo dobry.
Mutacja: już po :D
Znajomość regulaminu: 7/10
Znajomość gry: Dosyć dobrze. Muszę jeszcze trochę się pouczyć :D
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: z racji takiej iż mam zajęcia indywidualne to nawet od 13 do 15 godz.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, nigdy. Lecz mam nadzieję, że uda mi się i dostanę szansę od administracji :).
Coś o sobie: Witam jestem Kordian mam 16 lat i pochodzę z województwa Pomorskiego. Moje hobby to informatyka i elektryka. Jestem dosyć wysoki i przy sobie. Z racji takiej iż mam problem z interpunkcją i ortografia to wszystko 
z winy dyslekcji, którą posiadam. Jestem zacięty w tym co robię. Bardzo lubię sluchać piosenek różnego typu, a mój ulubiony kolor to czarny. Czasem zdarzy mi się być zdenerwowany ale każdy ma dni gorsze i lepsze. Z każdym graczem na serwerze próbuję nawiązać 
jak najlepszy kontakt. 
Dlaczego ty: Uważam, iż nadaję się na helpera, bo potrafię być na serwerze do 15 godzin albo i więcej(To nie jest tak, że jestem afk pod czas tych 15 godz. ciągle jestem obecny). Jestem bardzo aktywny co będzie można zauważyć. Mam nadzieję, że uda mi się dostać do grona administracji :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...