Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Stalinowsky

StalinII

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: StalinII
  • Nick w grze pod jakim grałeś u nas: Stalin hw69.pl / Stalinowsky ! hw69.pl
  • SteamID: 76561198803977352 (aktualne konto) oraz 76561198415370114 (stare konto) 
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: --
  • Imię: Marcel
  • Mikrofon: 9/10
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 8/10
  • Znajomość gry: Grę znam znakomicie, ponad 2k godzin także tu i tam zawsze pomogę
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: ajj sporo dziennie jakos 3/6 h a weekendy okolo 10 h wzwyz
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie
  • Coś o sobie: Mam na Imię Marcel, wołają mnie Stalin, dużo osób mnie zna z forum jak i z serwerów hw69.pl, Lubię pomagać ludziom jak i sobie pograć. 
  • Dlaczego Ty: Myślę, że idealnie się nadaję na helpera gdyż zawsze jest problem czy to z cheaterami czy ze spamem na chacie. Jestem osobą spokojną więc zawsze rozwiążę każdą sprawę. 
  •  Ponawiam ze względu na to, gdyż dano mi zażalenie, że mam za mało godzin na serwerach gdzie można mnie pamiętać gdzie grałem jeszcze pod tagiem JONT itd. 

napisałeś podanie zbyt szybko twoje podanie zostało odrzucone w Poniedziałek

20 minut temu, StalinII napisał:

SteamID: 76561198803977352 (aktualne konto) oraz 76561198415370114 (stare konto) 

i czemu podajesz dwa steamID ? skoro na starym miałeś podaniu miałeś  76561198803977352 jeśli składasz podanie to dawaj obecne steamID na którym grasz a nie dwa 

7 minut temu, MateoGaming napisał:

napisałeś podanie zbyt szybko twoje podanie zostało odrzucone w Poniedziałek

i czemu podajesz dwa steamID ? skoro na starym miałeś podaniu miałeś  76561198803977352 jeśli składasz podanie to dawaj obecne steamID na którym grasz a nie dwa 

Chciałem udowodnić, że jednak nie mam 1 h spędzonej tylko na serwerowni tylko wiele. Nie każdy mnie zna tak jak np. Ty. A zawsze można sprawdzić stare moje logi. 

• 2 tygodnie później...
  • Mad. zmienił(a) tytuł na [Odrzucone][Helper] Stalinowsky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...