Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] santexuss

santexuss

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: santexuss (nie wiem, po kiego tu te pytanie jest wstawione, skoro to widac, ale coz - bywa)

Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Wydaje mi sie, ze moim jedynym nickiem byl santexuss.

SteamID: 76561197960287930 (macie tutaj nawet link do mojego porfilu, zebyscie sie nie trudzili http://steamcommunity.com/id/santexuss/)

Imię: Kacper

Mikrofon: Sprawny, w gotowosci do uzytku.

Mutacja: Ta, juz troche tych wiosen na karku mam, wiec powinna byc.

Znajomość regulaminu: Podstawowa jakas jest, najwyzej sie przestudiuje ja bardziej.

Znajomość gry: Dosc spora, gram w Hurta dlugi czas, ogladalem wiele letsplayow, sporo poradnikow, oraz na swoich doswiadczeniach wiem duzo.

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Nie bede tutaj populista, nie mam zamiaru tez tracic zycia na HurtWorld'a, tylko po to, zeby dostac range, wszystko wyjdzie w praniu ile bede gral, po prostu jak najdzie mnie chec, to wbije, jak nie - to nie.

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Pelnilem funkcje na serwerach minecrafta, szybko awansowalem, poniewaz bylem dosc dobrym helperem, potem stracilem checi na gry, wiec rangi te stracilem.

Coś o sobie: A sobie jestem Kacperek, troche sobie grywam w samp'a (san andreas multiplayer), czasami pogrywam w lola, troche grywam w hurta, ogolnie duzo gram w gierki. Mam troszke znajomych, nie jestem nerdem, duzo przeklinam, ale jestem na swoj wiek dosc inteligentny (lel). 

Dlaczego Ty: Sadzac po aktualnych helperach, wydaje mi sie, ze moglbym wpasowac sie w wasza ekipe, gram z kumplami na luzie, bez spiny. Wiek jest dosc odpowiedni, mam dosc duzo doswiadczenia na takich stanowiskach, do zbyt kulturalnych osob nie naleze, ale moge sie przystosowac, zawsze odpisuje na wiadomosci, staram sie pomoc ludziom, oraz mozna ze mna pogadac jak z czlowiekiem, nie wywyzszam sie.

Cos od siebie: Podejmiecie decyzje, jaka chcecie, wydaje mi sie, ze dosc sluszna, wiem, ze nie macie wolnych miejsc na zaden serwer, ale moze znajdzie sie wyjatek, peace mordeczki.

Na serwerze jest aktualnie brak wolnych miejsc na stanowisko Heplera.

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

13 minut temu, HabaBaba napisał:

Musisz poczekać, aż miejsce się zwolni. W tym czasie Twoje podanie będzie nadal otwarte, aby można było pozostawiać opinię na temat kandydatury.

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

wiesz, obojetnie na jakim serwerze, widzialem ze na s6 nie ma zadnych helperow, bym sobie tam podbil.

55 minut temu, hansuxD napisał:

Jest w 100 % na nie po przeczytaniu podania sam mówisz że wejdziesz jak będziesz miał czas sam tak samo twierdzisz ze jesteś wulgarny na sam koniec dodam że nie potrzebna jest chyba osoba która tydzień będzie helper em znudzi mu się i już nie będzie sorki ale jak się zastanowisz w pełni czy chcesz złóż podanie 

Sluchaj mordeczko, kazdy przeklina w tych czasach, nie chcialem pisac w podaniu tego, co chcielibyscie zobaczyc, wole po prostu napisac prawde, zebyscie po wybraniu mnie nie zdziwili sie, ze jednak nie jestem taki, jak napisalem w podaniu.

Jestem na stanowcze NIE. Jak widać pan składający podanie jest osobą hm..toxic,przeklina,nie należy do osób kulturalnych...
Podanie jest słabe... czas jaki może poświęcić?-gdy najdzie chęć? z tego co pamiętam to helper powinien tygodniowo wyciągać 16h ..pisząc się na takie stanowisko musisz być świadomy tego,że bierzesz na siebie dane obowiązki i ten czas powinien być poświęcony a nie tylko wtedy gdy Ci się zechce. 
Kolejne"Dlaczego Ty: Sadzac po aktualnych helperach, wydaje mi sie, ze mogłbym wpasowac sie w wasza ekipe," ja to odbieram tak,że uważasz   helperzy również są toxic co już daje do myślenia,że nie powinieneś być na danym stanowisku. (Jeżeli jesteś tak wulgarny i niekulturalny to jak chcesz sprawować się jako helper??)
Plus taki,że napisałeś z góry jaka osobą jesteś i to się ceni :) ale wydaje mi się,że nie nadajesz się na stanowisko Helpera..oczywiście nie ja podejmuję decyzję to tylko i wyłącznie Moja opinia.
Powodzenia :)

19 godzin temu, santexuss napisał:

wiesz, obojetnie na jakim serwerze, widzialem ze na s6 nie ma zadnych helperow, bym sobie tam podbil.

4 godziny temu, santexuss napisał:

Sluchaj mordeczko, kazdy przeklina w tych czasach, nie chcialem pisac w podaniu tego, co chcielibyscie zobaczyc, wole po prostu napisac prawde, zebyscie po wybraniu mnie nie zdziwili sie, ze jednak nie jestem taki, jak napisalem w podaniu.

Możesz się już w swoim podaniu nie wypowiadać? Mogłeś wszystko ująć w jednym poście, a nie się tłumaczyć czy ki chuj.

• 1 miesiąc temu...
  • Kierownik Hurtworld

Aktualną listę wolnych miejsc na stanowisko Helpera można zobaczyć tutaj: http://forum.hw69.pl/administracja-serwerów-hurtworld-t425/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...