Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ROEKO

ROEKO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: ROEKO

Nick w grze: ROEKO

Imię: Damian

Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu: 7/10
Znajomość gry: 8/10

Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Ogólnie to gram po 4-6 godzin dziennie
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak
Coś o sobie: Mam na imię Damian tak jak już wspomniałem , Mam 18 lat , lubię grać w gry , Jestem w miarę ogarnięty , trochę śmieszek.
Dlaczego ty: Jak wiadomo, na s3 gra dość dużo graczy a co za tym idzie mało z nich przestrzega regulamin. Nie zawsze jest Helper żeby je upomnieć, a osoby na serwerze potrafią być naprawdę nie miłe i nie kulturalne , Posiadam dość dużo czasu na pilnowanie serwerka :)

Jestem +/-
-konto pod podanie 
-składasz skargę (mimo iż helper Rataj miał urlop) na nieobecność helpera chwilę później składasz podanie 
-nie mam pewności czy Twoi koledzy czy nie ale jak w przypadku wcześniejszych sytuacji szukacie jakiegoś haka na helpera by poleciał byś Ty się dostał 
+wiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...