Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] PIXEL

PIXEL52333

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: PIXEL52333
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ☠✞~PIXEL~✞☠ 
  • SteamID: 76561199139848846
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: KING
  • Imię: Marek
  • Mikrofon: Posiadam dobry mikrofon
  • Mutacja: No pewnie że tak
  • Znajomość regulaminu: tak
  • Znajomość gry: tak
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Wolny czas spędzam grając w hw więc mogę poświecić sporo czasu :)
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Jeszcze nie
  • Coś o sobie: Cześć :) mam na imię Marek. W hw mam 5k godzin. Większość osób grających na tej serwerowni mnie raczej zna i wie że jestem miłą i kulturalną osobą. Nie jestem toksyczny oraz staram się nie wyzywać innych, często pomagam nowym osobą. Najczęściej gram wieczorami ponieważ pracuję ale jestem prawie codziennie.
  • Dlaczego Ty: Gram często jestem prawie na każdym wipe i myślę że sprawdziłbym się w tej roli, lubię wyzwania i szybko się uczę nowych rzeczy pozdro :) 

Jako wieloletni gracz hurtworlda z długim stażem mogę z pewnością stwierdzić, iż gracz PIXEL byłby bardzo dobrym kandydatem na posadę helpera.

Miałem przyjemność grać z tą osobą przez pewien okres czasu i uważam że spełnia wszystkie wymogi aby urozmaicić innym graczom rozgrywkę.

Marek wyróżnia się nieprzeciętną kulturą osobistą oraz zawsze pomaga innym osobom w potrzebie. Wpasowuje się idealnie jako helper, który z reguły powinien sprawiać wrażenie osoby o niebanalnej wiedzy na temat regulaminu serwera jak i całej otoczki gry, nie zapominając o wysokim zasobie słownictwa, które z pewnością ułatwi komunikację interpersonalną, co jest niezwykle ważne w utrzymaniu przyjaznej atmosfery i przyciągnięciu większej ilości graczy do wspólnej rozgrywki.

Redagując moją opinię na temat w/w podania na helpera kierowałem się moimi prywatnymi odczuciami oraz własnym doświadczeniem w graniu z powyższym kandydatem, który notabene wielokrotnie pomagał mi w wielu trudnościach jakie spotykałem grając na serwerze "HW.69.pl".

Reasumując wszystkie aspekty kwintesencji tematu, dochodzę do fundamentalnej konkluzji - Marek ps. "PIXEL" jest moim faworytem i widziałbym go jako przyszłego helpera jakże zacnego serwera "HW69.pl".

Z wyrazami szacunku

Finickly

:]

• Marcel. zmienił(a) tytuł na [Helper] PIXEL

Proszę rozważyć przyznanie rangi Helpera dla gracza Pixel. Uważam, że jest aktywnym i pomocnym członkiem społeczności, który regularnie udziela wsparcia innym graczom oraz dba.  Jego zaangażowanie i pozytywne podejście zasługują na wyróżnienie. Mam nadzieję, że zostanie mu przyznana ta rola, aby mógł jeszcze bardziej pomagać innym członkom społeczności.

Dzień dobry 

Pixel na Helpera nadaje się jak mało kto nie dość że zna bardzo dobrze grę to jeszcze jego kultura osobista jest na wysokim poziome. Bardzo przyjemna osoba do wspólnej gry oraz pomocna. Jego życie polega w 60% na graniu w hurtworld więc jest bardzo aktywnym graczem. 

Polecam z czystym sumieniem tego gracza. 
Pozdrawiam serdecznie 👋

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...