Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] OmG

OmG

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: OmG
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: OmG
  • SteamID: 76561198202920845
  • Imię: Paweł
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Znam
  • Znajomość gry:  dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi:  w tygodzniu 3h dziennie wekeend 10h
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  TAk 
  • Coś o sobie: Hej wszystkim Jestem Paweł Lubie gry komputerowe o tematyce survival jak i gry taktyczne typu WoT - Gwent 
  • Dlaczego Ty:Kiedys bylem tu helperem lecz po kulku incydentach opuscilem szeregi . Dano mi 2 szanse gry tu i Mysle ze  poprawilem sie pod wzgledem Graczy . jako helper bd starał sie byc  pomocny oraz bd staral sie wyplewiac zbędny toksik .

Powiem tak tez chciałbym się strać ale wiem ze przegiąłem i nie będę miał opcji dlatego panie Pawle jestem na tak  bo wiem kiedy i jak odeszles i widzę wielka zmianę jako osoby i jako lidera a tak samo całej ekipy wolf potrafisz ja upilnować wiec tak jak powiedziałem

jestem na tak argumenty

-były admin

- znajomosci  regulaminu przeszczeganie go

-wielka poprawa zachowania

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...