Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] NiKe

Nike1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: NiKe1337
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: NiKe`r max
  • SteamID
    76561198967152784
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: DFL
  • Imię: Patryk 
  • Mikrofon: Sprawny
  • Mutacja: jest
  • Znajomość regulaminu: 9/10
  • Znajomość gry: 10/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Jestem w stanie poświecić dużo czasu na gre na waszym serwerze 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: nie 
  • Coś o sobie: Siemka jestem Patryk moim hobby jest granie na komputerze oraz Cukiernictwo na co dzien pracuje jako cukiernik w najstarszej cukierni w Polsce. Bez problemu nawiązuje nowe znajomosci, jestem osobą, która trzyma nerwy na wodzy, z racji tego, że mam dużo wolnego czasu to będzie jakaś osoba, która będzie mogła troche zadbać o kulturę i słownictwo jakie aktualnie panuje na chacie. Jestem osobą bezstronną, a co na funkcji helepra jest najważniejszą cechą. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania na owe stanowisko, pozdrawiam.
  • i
  • Dlaczego Ty:  Ponieważ od bardzo dawna gram na waszej serwerowni lubię pomagac innym jestem człowiekiem opanowanym z dużymi nerwami i z ogromną cierpliwością 
  • Marcel. zmienił(a) tytuł na [Helper] NiKe
  • 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...