Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] NiKe

Nike1337

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: NiKe
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: NiKe kiedyś (3-2 lata temu) Patrykwrz
  • SteamID: 76561198967152784
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: DFL
  • Imię: Patryk
  • Mikrofon: tak
  • Mutacja: tak
  • Znajomość regulaminu: 8,9
  • Znajomość gry: 9,9/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 12h-1d
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie , ale mam nadzieje ze się to zmieni
  • Coś o sobie: Witam! Jestem Patryk Gram na waszych serwerowniach od bardzo dawna lubię na nich grac moje hobby to granie na kompie, motoryzacja. W przyszłości planuję zostać mechanikiem, architektem.
  • Dlaczego Ty: Dlaczego ja? To jest dobre  pytanie lubię pomagać ludzią jestem bezstronny, Nie lubię się wyzywać chyba że ktoś mnie bardzo zdenerwuję np napisze mi na pw : ruch*m ci matkę itp. Jeżeli bym dostał Helpera na serwerze x5 ty już się nie zdarzyło że bym kogoś zwyzywał odpowiedział czy cos. Dzieci w wieku od 10-12 wyzywają się od kurew,chuji itp.
  • grają nawet osoby w wieku 8 lat  i widza to na chacie co ci ludzie piszą, nawet grają osoby od 15-20 roku życia i potrafią wyzywać osoby w wieku podanym wyżej. A jeżeli chodzi o spór z matheo0192 Juz się  pogodziliśmy całą administrację  serdecznie  POZDRAWIAM!! @Mad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...