Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] moUIsLife.

moU

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum: moU
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas:  moUIsLife / moUIsLife hw69.pl / ☆JONT☆moUIsLife / 
  • SteamID: 76561198080609553
  • Imię: Dawid
  • Mikrofon: Posiadam sprawny mikrofon.
  • Mutacja: Nie piszczę ;) 
  • Znajomość regulaminu: Dobra
  • Znajomość gry: 8/10 (1200h spacewar + oryginałka)
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5-7h z małymi przerwami.
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niestety nigdy nie pełniłem takiej funkcji.
  • Coś o sobie: Mam na imię Dawid, w tym roku idę do 7 klasy podstawówki. Jestem z Województwa małopolskiego, mój dom znajduję się w górach, co dosyć często utrudnia moje połączenie z internetem, zwłaszcza w czasie zimy. Interesuję się samochodami oraz od niedawna motorami. Lubię grać w różne gry a zwłaszcza ze znajomymi. W przyszłości chciałbym zostać lakiernikiem, ale jeszcze nie mam do tego stu-procentowej pewności.
  • Dlaczego Ty: Wiem, że nie spełniam niektórych wymagań, ale mam nadzieję że podołam wyzwaniom jakie będą mnie czekały w roli helpera. Chciałbym uspokoić niektórych patologicznych graczy, mimo tego że sam nie byłem doskonały. Jednym z powodów dlaczego piszę podanie jest to że gracze którzy są helperami na serwerze s5 niestety rzadko tam grają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...