Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ManiekXD

Maniek XD

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: ManiekXD

Nick w grze: ManiekXD

Imię: Jarek

Mikrofon: sprawny

Mutacja: Raz

Znajomość regulaminu: 8/10 ale to się zmieni

Znajomość gry: 9/10

Czas jaki możesz poświęcić serwerowi: Postaram być na serverze codziennie i mogę być do max 5 godzin dziennie   

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcje: Nie

Coś o sobie: Lubię mieć porządek na serverze i ogarnięć czat kiedy jest okazja i mutował bym aby nauczyli się że na chacie nie można przeklinać i mam kanał na YT. Mam przegrane 3000 godz  

Dlaczego ja: Bo znam regulamin 8/10 ale jeszcze ćwiczę regulamin aby umieć na 10/10 i mutował bym każdego kto przeklnie na chacie i bardzo chciał bym buć helpere na serverze s5 bo tam grywam od 3 dni  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...