Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] KuczyN

KuczyN

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: KuczyN
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: KuczyN
SteamID: 76561198441913985
Imię: Artur
Mikrofon: Jest sprawny
Mutacja: Jest
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: 8/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Jestem w stanie poświęcić ok. 3-5h w tygodniu (pn.-czw.) a w pt. i weekend do 8h
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Na serwerach HW niestety nie
Coś o sobie: Jestem Artur interesuję się informatyką głównie grafiką i programowaniem
Dlaczego Ty: Ponieważ jestem pomocny, spokojny , nie jestem toksyczny. Myślę, że dobrze spełnię swoją rolę jako Helper.

Hmm.. Widzę cały team 4F przeciwko mnie . Ja nie bede jak wy i już nie będę mówił kto co gada na VoiceChacie . Zdarzyło mi się coś powiedzieć na kogoś ale chyba bez przesady to po pierwsze po 2 nie wiem z czego wywnioskowałeś że nie mam szacunku do administracji ? Nie pamiętam żebym dostał kiedykolwiek muta na s3. Te czasy kiedy wyzywałem kogoś to były czasy gdy zaczynałem grę. Może nie mam jak wy po 1000h tylko mam ok. 100h ale ogarniam już grę i nie zdarza mi się raczej wyzywać. 

A apropo "regulaminu" to gdzie tu jest równe traktowanie graczy? Helperzy z 4F mutują swoich na 2h za to mój team mutują na 3h. Poprosilbym również o sprawdzenie logów osób powyżej na stanowiskach helperów.

No niestety no co ja na to poradzę? Nie musisz mnie lubić niczego mi to nie zmieni. Ja też mam swoje zdanie o waszym teamie (takie samo jak większość grających na s3) i też szkoda słów no ale do nikogo się nie czepiam W porównaniu do ciebie. Jesteś starszy Ode mnie A zachowujesz się jak nie powiem już kto. Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...