Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kostuch

Kostuch

Rekomendowane odpowiedzi

Można dać mu szanse jest to bardzo miła i pomocna osoba po za tym ładne podanie zachowane we wzorze.

W dniu 26.04.2020 o 23:25, kretoip napisał:

Jest dużo helperow- jestem na nie! 

-nigdy nie byłeś adminem

+/- grałeś na cheatach- ale to nie znaczy że potrafisz znaleźć nawet Bodzia :) ( np. Nomi nie potrafi :)) xd

W tej chwili helperów jest trzech bo z tego co wiem Chodu wyleciał a Pikus ma kompletnie wywalone w serwer i na tym wipe chyba ani razu go nie było nawet.

W dniu 26.04.2020 o 17:30, MateoGaming napisał:

Mam lekkie obawy co do ciebie i nie potrafię ci zaufać cheatowałeś u nas, i to skreśla cię. Jestem na Nie

i twój wiek jest mały jak na Helpera 

W wieku 15 lat ?? 

Kostuch posiada jak najbardziej mutacje i jest to osoba dosyć odpowiedzialna (na ten moment) Może sobie poradzić w administracji lepiej niż nie jeden 20 latek. Nie wiem co ci aż tak przeszkadza w jego wieku.Przynajmniej będzie jedna nowa osoba chętna do zajmowania się czatem i pilnowania porządku na serwie.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...