Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Kostuch

Kostuch_Bieceps

Rekomendowane odpowiedzi

• Nick na forum:  Kostuch_Biceps
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Kostuch, Kostuch hw69.pl Kostuch Biceps hw69.pl, Nichczemny Kostuch hw69.pl Biznesmen Kostuch hw69.pl
  • SteamID76561198820228686
  • Imię: Tomasz
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: Bardzo dobra 
  • Znajomość gry: bardzo dobra
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Tyle ile mogę  od poniedziałku do piątku niestety mnie bo szkoła w ferie i wakacje sporo czasu około 5 godz dziennie staram się być online 
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: niestety nie
  • Coś o sobie: Gram w Hurtworlda około 10 miesięcy, chodzę do 7 klasy uczę  się dobrze w tamtym roku miałem świadectwo z paskiem jestem pomocny i lubiany. Także nie jestem osobą chamską.
  • Dlaczego Ty: Mam nadzieje że to ja będę  pełnił funkcję helpera ponieważ jestem bardzo ogarnięty mimo młodego wieku oraz spełnił bym się dobrze tej roli  ponieważ często syusze jak podczas raida ludzie wyzywają na voice chacie oraz na meteorach itp także jak się je zabije. 

jak dla mnie to wiek przekreśla wszystko

rekru mamy od minimum 18 lat dlatego ta różnica 5 lat jest zbyt wielka

przy 16-17 lat można zrobić wyjątek ale przy 13 to już przesada

a mając niedawne niemiłe sytuacje z jednym z graczy który miał 15 lat i po przyjęciu na helpera wyszły z tego same niemiłe sytuacje co doprowadziło do wyrzucenia tej osoby z administracji po 1 tygodniu to było chyba

• Właściciel
11 minut temu, przemek3611 napisał:

rekru mamy od minimum 18 lat

Nie minimum, ale wielce zalecane 18.

4 godziny temu, Kostuch_Bieceps napisał:

ponieważ często syusze jak podczas raida ludzie wyzywają na voice

Wyzwiska to nie jedyne i najważniejsze czym helper powinien się zajmować. A z pisownią mogłeś się bardziej postarać.

Zbyt dużo przeciwwskazań. Odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...