Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] J3stemKozak

J3stemKoz4k

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: J3stemKoz4k

Nick w grze: J3stemKoz4k

Imię:Mikołaj

Mikrofon:Sprawny

Mutacja: Była jakieś 2-3 lata temu

Znajomość regulaminu: Dobra znajomość

Znajomość gry: dobra znajomość i dużo czasu poświęconego na s6,s3 i s7

Czas jaki możesz poświęcić serwerowi: Od 6-10 zależy od dnia w wekendy więcej do 12-13h

Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Niedawno na serwerach CS:GO związanych z aim'em

Coś o sobie:Jestem osobą odpowiedzialną , stanowczą , chętnie pomagam innym 

Dlaczego ty: Byłem moderatorem na arence w cs , dużo czasu poświęcam na granie , dużo czasu jestem na Ts3

Dziękuje za rozpatrzenie mojej propozycji. 

Stanowczo Jestem na TAK!

+znajomość regulaminu

+ rozmowny i śmiechowy chłopak,ogarnięty
+ pomocny
+ dobrze ogarnia mapę jak i gre
+ sympatyczny dający się lubieć :D
+ dużo czasu poświęca na gre
+ kreatywny,komunikatywny
+jest odpowiedzialny 

W dodatku rozsądny,spostrzegawczy. co najwazniejsze angażuje się w to co robi i stara się by wszystko było wporządku.

p.S co do wulgaryzmów i obażania J3stemkoz4k nigdy nie obrażał nikogo i nie używał wulgaryzmów jeżeli taka sytuacja miała miejsce to widocznie ktoś po prostu musiał przegiąć ze słówkami..bo wiem,że z błahego powodu by się nie uniósł. wulgaryzmy? zdażyło się ale tylko w ekipie której grał i między sobą jak to chłopaki sobie żartują nikt nie bierze na poważnie. Wiem to wszystko ponieważ miałam przyjemność z Nim pograć i szczerze przyznam ,że nie mam na co narzekać. Tymczasem życzę miłej nocki :D W każdym bądź razie błędem było nie przyjąć takiej osoby :D POLECAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...