Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Gruby

Gruby.

Rekomendowane odpowiedzi

• ick na forum: Gruby
  • Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Gruby hw69.pl
  • SteamID:76561198454542983
  • Klan/Ekipa w jakiej grasz: Brak
  • Imię: Michał
  • Mikrofon: Tak
  • Mutacja: Tak
  • Znajomość regulaminu: 7/10
  • Znajomość gry: 5/10
  • Czas jaki możesz poświecić serwerowi: około 5-8h dzienie
  • Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: nie
  • Coś o sobie: Interesuje się motoryzacją , komputerami i zarazem grami. Jestem miły , uczciwy  honorowy nigdy nie używałem wspomagaczy do gry/gier . Pomagałem ludziom na serwerze  Mieszkam w województwie Zachodniopomorskie .  
  • Dlaczego Ty: Widzę że brakuje wam rąk do pracy dlatego pisze. Jestem miły, Jestem pomocny.  Lubie pomagać  innym
  •  

Jestem zdecydowanie na Nie.

Kilka dni temu na teamspeak'u wyzywałeś mnie od tak zwanej "60 siony"oraz nie stosownie mówiłeś na temat mojej siostry tylko dlatego że szukałem sprawiedliwości po tym co zrobił twój kolega z drużyny. Jeżeli bronisz kolegi i nie widzisz nic złego w tym co zrobił to nie jesteś ani sprawiedliwą ani honorową osobą i nie powinieneś być helperem.

Pozdrawiam i mam nadzieję ze nie będziesz już pisał o czyjejś rodzinie.

• !Dark! zmienił(a) tytuł na [Helper] Gruby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...