Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Bożej

Bożej

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Bożej
Nick w grze: ✞Bożej ™
Imię: Daniel
Mikrofon: Tak
Mutacja: Tak
Znajomość regulaminu:Bardzo dobra znajomość
Znajomość gry: 100% chciaż czasem też mnie cos zaskakuje :)
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: około 4,5h dziennnie w weekendy około 8h
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie, ale myślę, że to nie zważy na decyzji
Coś o sobie: Mam na imię Daniel mam 21 lat, na co dzień pracuję i zajmuje się rodzina w czasie wolnym gram w Hurtworld :).
Dlaczego ty: Ponieważ jestem bardzo aktywnym i sądzę, że ogarniętym użytkownikiem serwera, a tu nie widać zbyt często kogoś kto pilnuje serwera, a bardzo czesto są sytuacje gdzie gracze są bardzo wulgarni. Zamierzam każdą nadawana kare nagrywać. Diekuje Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...