Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] BajjteK

GimbuS

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: GimbuS
Nick w grze: BajjteK
Imię: Bartosz
Mikrofon: Posiadam, sprawny. Oraz bez szumów 
Mutacja: Jeszcze przed.
Znajomość regulaminu: Dobre 8/10. 
Znajomość gry: Bardzo mocne 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Są teraz wakacje więc kosmiczy czas 6-7 godzin 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję:  Niestety nie, ale szybko się uczę. 
Coś o sobie: Jestem miłym, sympatycznym graczem serwera. Mam 14 lat, mieszkam w małej wiosce na województwie Dolnośląskim. Posiadam ortografię na wysokim poziomie.
 Lubię pomagać, kiedy ktoś potrzebuje owej pomocy, pomogę mu. 
Nie jestem samolubny, lubię się dzielić. I usłyszeć słowo "Dziękuję". Myślę że sprawdziłbym się w roli HELPERA na serwerze S4.HW69.PL.
Dlaczego ty: Ponieważ kiedy gracz, będzie potrzebował pomocy, pomogę mu. Wskażę drogę, jeżeli się gracz zgubi, podzielę się itemkami, a jeżeli gracz,
 będzie zachowywał się wbrew regulaminowi. Upomnę go, a gdy będzie to robił nadmiernie. Ukarze go. 

jestem na NIE

-wymagania wiekowe nie spełnione 

-nie odpowiednie zachowanie na  serwerze

-brak mutacji

-konto praktycznie pod podanie

-nie można rozdawać itemów , jest to zakazane 

Dlaczego ty: Ponieważ kiedy gracz, będzie potrzebował pomocy, pomogę mu. Wskażę drogę, jeżeli się gracz zgubi, podzielę się itemkami, a jeżeli gracz,
 będzie zachowywał się wbrew regulaminowi. Upomnę go, a gdy będzie to robił nadmiernie. Ukarze go. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...