Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Awhumi

Armankej

Rekomendowane odpowiedzi

*Nick na forum: Awhumi
*Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Awhumi
*Imię: Filip
*Mikrofon: Tak
*Mutacja: Tak (Dużo osób daje mi po 19\20 Lat)
*Znajomość regulaminu: Tak (I tak nie ma go dużo)
*Znajomość gry: Tak 
*Czas jaki możesz poświecić serwerowi: 5/6 h dziennie. Huba że mam coś do roboty (nauka itp.)
*Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak (Kila serwerów do Minecraft jako Właściciel, Niestety upadły. 
*Coś o sobie: Nazywam się Filip interesuje i uczę się programowania. Mieszkam w Małopolsce. Lubie się bawić w pluginach. Posiadałem kilka 
serwerów do Minecraft Ale upadły z powodów finansowych. Gram w Hurtworld od ponad roku i miałem długą przerwę. Lubie grać z innymi 
*Dlaczego ty:  Dużo czasu spędzam przy Hurtworld. I dorze znam tą grę. szybko się uczę. Denerwuje mnie zachowanie niektórych Graczy. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...