Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] aschen

asch3n

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: asch3n
Nick w grze: aschen
Imię: Kacper
Mikrofon: Oczywiście 
Mutacja: Wydaje mi się, że tak, lecz nie jestem pewien w 100% 
Znajomość regulaminu: Jest!
Znajomość gry: Aktualnie przegrane około 400h (z dwóch kont)
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Myślę, że dużo, ponieważ wchodzę na serwer w różnych godzinach, oczywiście nie będę siedział 24/7 bo mam życie w realnym świecie jak i hurtworld nie jest jedyną grą w którą gram ;v
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Kiedyś byłem adminem w cs;go i ludzie jakoś nie skarżyli się na mnie, odszedłem bo nie zapłaciłem składki
Coś o sobie: Mam na imię Kacper interesuję się grami komputerowymi, piłką nożną pochodzę z województwa kujawsko-pomorskie'go. 
Dlaczego ty: Sądzę, że nadaje się na to stanowisko, ponieważ jakoś nikogo nie denerwuje specjalnie i myślę, że niektórzy ucieszyliby się gdybym został Helperem

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...