Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] Allahakbar

jaxx10

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: jaxx10
Nick w grze: AllaHakbar
Imię: Tobiasz
Mikrofon: Posiadam 
Mutacja: Już Po
Znajomość regulaminu:  Owszem jak by inaczej 
Znajomość gry: Bardzo dobrze orientuje się w terenie wiem o co chodzi około 1000h.
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Codzienie minimum 8 godzin 
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem podobna albo taka samą funkcje Ale trochę czasu minęło 
Coś o sobie: Mam na imie Tobiasz 188cm wzrostu 80kg wagi Lubie grać w piłke nożna interesuje się również Koszykówką Wiecej moge opowiedzieć na ts :)
Dlaczego ty:Ponieważ jestem miły dla ludzi lubie pomagać ludziom jeśli jest taka możliwość obeznany jestem i sprawiedliwy :)  

• Właściciel
15 godzin temu, HabaBaba napisał:

Gogle pomorze

Nad którym morzem leży Gogle Pomorze? Podanie napisałeś w "code" czyli skopiowałeś całość ze wzoru chociaż nawet tam jest o tym informacja - czyli widzę trochę nie ogar forum. Moderator poprawił już Twój post.

Poczekamy jeszcze na komentarze graczy, gdyż pojawiają się opinie o tym, że jesteś wulgarny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...