Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] [4FUN]aston

pupkosos

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: pupkosos
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: [4FUN]aston
SteamID: 76561198853231502
Klan/Ekipa w jakiej grasz:4FUN
Imię: Igor
Mikrofon: tak
Mutacja: tak
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: 10/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi:Około 8-10 h.
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie ale jestem kumaty
Coś o sobie: Mam 18 lat nazywam sie Igor .Jestem ze Słaska .Gram w hw okolo roku bardzo mi sie podoba gierka i jestem za sprawiedliwosc na serwie.
Dlaczego Ty: Jestem nieustepliwy odnosnie  kradziezy itemow, przestrzegam regulaminy oraz zachecam ludzi do tego samego. Umiem jezyk rosyjski i latwiej mi sie dogadac z innymi graczami ;) Denerwuje mnie takze wyzywanie osob, i bardzo surowo bede za to karal. Ja jestem za porzadek na serwie.  Jestem pomocny i pomagam ludziom na serwerze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...