Skocz do zawartości

[Odrzucone][Helper] ♛fєѕт♛ Ramsio

Ramsio332

Rekomendowane odpowiedzi

Nick na forum: Ramsio332
Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: ♛fєѕт♛ Ramsio hw69.pl
SteamID: 76561198109907282
Klan/Ekipa w jakiej grasz: ♛fєѕт♛
Imię: Krzysiek
Mikrofon: 10/10
Mutacja:TAK
Znajomość regulaminu: 9/10
Znajomość gry: 9/10
Czas jaki możesz poświecić serwerowi: W tyg. 4-6h W weekend 10-12h
Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Tak pełniłem taką funkcję Byłem moderatorem na innym serwerze.
Coś o sobie:Hej nazywam się Krzysiek mieszkam w Niemczech pracuje w Holandii.  W wolnym czasie bardzo chętnie gram na serwerowni hw69.pl lubię pomagać i nie przepadam za wyzwiskami co pewnie czasami się u mnie zdarzyło ale czasami środowisko Hurtworld'a jest nie do zniesienia. zauważyłem że ostatnio dużo zmian mamy nowych moderatorów ale co raz mniej Helperów chętnie moge pomóc w ogarnięciu Czatu i nie tylko.

Dlaczego Ty: Lubie wyzwania i chętnie pomogę Administracji HW69!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...