Skocz do zawartości

[Oczekujące][TS3] Wolfm15

wolfm15

Rekomendowane odpowiedzi

Wzór treści tematu:

• Nick: Wolfm15
  • UniqueID: SNHArnpIzCnuHWSalrbC8BrSmbA=
  • Pierwsza Wizyta:  23.08.2018 (pod koniec wakacji 2018)
  • Data urodzenia:  15.12.2004
  • Wiedza o TS3 od strony Usera:  9
  • Wiedza o TS3 od strony Admina : 9

• Kariera na TS3:  Byłem administratorem na wielu serwerach prywatnych. Tworzyłem Rangi, Kanały, banowałem oraz wyrzucałem ludzi z serwera. myślę ze moje doświadczenie jest wystarczające. :)

• Dlaczego ten TS?:  Ponieważ Siedzę tutaj już od dłuższego czasu i widzę jacy ludzie czasem mogą być upierdliwi. Chciałbym Pomóc w utrzymaniu porządku oraz wprowadzić jeszcze milsza atmosferę niż jest teraz. :D

• Rozmiar buta:  42

• Kilka słów o sobie: Cześć nazywam się Maks mam 14 lat. Mam 2 Pasje: Pierwszą jest jazda Konna zaś drugą jest ASG-AirSoftGun (dla mniej wtajemniczonych jest to strzelanie do siebie z replik karabinów). wolny czas spędzam na graniu w cs'a oraz HW oczywiście komunikując się przez najlepszego TeamSpeak'a Hw69 :D. Na waszym Serwerze większość czasu spędzam z Moim Przyjacielem Incognito także myślę że w razie potrzeby mam sprawdzone źródło informacji. Mam nadzieje, że w przyszłości będę miał ten zaszczyt opowiedzieć o sobie więcej na rozmowie rekrutacyjnej. ❤️

• Czas na TS: Praktycznie codziennie wieczorami (19-23) 

• Co zmieniłbyś na Serwerze: Przede wszystkim chciał bym poprawić atmosferę na bardziej przytulną. Chciał bym tez aby użytkownicy naszego TS3 się bardziej ze sobą zintegrowali aby to zrobić chciał bym zorganizować rożnego rodzaju eventy i nie tylko.. 

• Co chciałbyś robić: Nawet gdybym dostał wyższa range nie uważał bym się za najważniejszego, dla mnie najważniejsze było by to aby użytkownicy czuli eis swobodnie i zapraszali swoich przyjaciół by nasz TS się powiększał.

~~ Zapoznałem się z regulaminem działu i regulaminem Serwera~~

[Rozdzielam Pytania aby Podanie było bardziej przejrzyste :)]
Edit: Co prawda nie mam 16 lat lecz myślę, że spełniam wszystkie wymogi dotyczące znajomości regulaminu jak i  ogólnego rozgarnięcia.

• Prezes

Trochę te podanie już wisi, i sam zastanawiałem się nad tym co z tobą zrobić, miałem okazje zamienić słowo raz czy dwa, wydajesz się w miarę ogarnięty, lecz odrzuca mnie twój wiek. Nie oznacza to że nie mamy wyjątków w Administracji bo kiedyś takie rzeczy się już zdarzały, widzę również że masz konkretną znajomość TS3 od strony Usera jak i Admina, więc będę to szczegółowo sprawdzał.

Gratulacje i zapraszam cię na rekrutacje jutro o godzinie 20:00, jeśli godzina ci nie pasuje napisz do mnie na forum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...