Skocz do zawartości

[legacy] Chciałbym ostatni raz się pożegnać

hansuxD

Rekomendowane odpowiedzi

Witam i żegnam przykro mi ale musze odejść z serwerów oraz gry która można by powiedzieć kochałem ale się wypalilem  i muszę zniknąć chciałbym podziękować całej ekipie jont oraz thc na które co by się nie działo mogłem zawsze liczyć  tak samo chciałbym podziękować całej ekipie deto za wspólnie spędzony czas oraz bardzo miła atmosferę przy grze szkoda że tak się stało ale musze odejść z przyczyn osobistych i nie tylko mam nadzieję że nie obrazilem nikogo z kochanych graczy oraz odrazu na pożegnanie chce przeprosić wszystkie osoby które urazilem lub wkurzyłem mam nadzieję że mnie zapamiętacie w miarę dobrze  i jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim za wspólny czas oraz wszystkie chwilę które dzięki wam zapamiętam  z największe podziękowania za wspólną grę oraz pomoc kiedy jej potrzebowałem oraz jak by nie było za to że mnie polubieliscie i zrozumieliśmy chce złożyć  en. SEBO. Przemek. Trumna. Neyst Hababa rasta30xd placek Jarus eymi  i matheo i oraz tak pamiętam o tobie Filip xD dzieki wam poczułem coto przyjaźni i że są ludzie z którymi warto się poznawać przepraszam że nie żegnam się osobiście ale nie mogę z góry wam dziękuję i żegnam was  hansu PS. Dark ciebie też polubiłem na swój sposób i mam nadzieję że nie byłem zbyt wkurzają y i proszę ładnie dbaj o tych ludzi z administracjii bo są tego warci 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...