Skocz do zawartości
  • 0

Konkursy dla administracj jak i dla gracza

hansuxD

Konkurs dla administracji oraz graczy  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Konkurs dla administracji oraz graczy

• Tak jestem za zawsze będzie coś nowego
    • Nie adminą itp się nie należy tylko dla graczy
      0
    • Nie gracze sa nie zainteresowani tylko dla adminów itp
      0
    • Cały pomysł na nie
      0
    • Nie mam zdania
      0

Pytanie

Witam dziś juz all mnie będą mieli dość wpadłem na pomysł aby organizować raz na miesiąc albo co jakiś czas konkursy jeden np najlepszy admin lub najbardziej pomocny  chodzi o cały skład mod helper itp oraz 2 pomysł konkurs w postaci ankiety dla najbardziej pomocnego gracza lub coś w tym stylu każdy pomysł możecie napisać w komentarzu chodzi oto aby osoby które ciągle pracują wymyślają itp też mogły w jakiś miły sposób nagrodzony jakąś ranga albo nagroda all powiem jak będziecie chcieli takie coś więc proszę o głosowanie 

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...