Skocz do zawartości
  • 0

Kilka propozycji na serwer S6.

DZIKA ANTYLOPA

Pytanie

Hej. Mam pare propozycji i wiem ze wiekszosc z nich zostanie odrzucona ponieważ serwer jest classic, ale może administracja sie przekona ;d

Mianowicie, przedstawie je w kilku punktach.

1. Dodać JEDEN lub nawet i 2 sethome;

2. powiększyć resp częsci do aut, ponieważ każde koło respi sie po 1, tak samo jest z amunicją;

3. pomniejszyć loot C4 z yeti ale całkowicie go nie usuwać, np. max 100 C4 a minimum 20;

4. tpr, raz na kilka minut;

5. nagrody dla jednego członka danej ekipy która "wygra" wipe'a, tzn.: najlepsza baza, największa ilość itemów i C4, na ogół kto ma najwiecej. Np. w ramach nagrody vip lub jakis kit, taki vip bylby np. na tydzien;

6. dodać kilka nowych itemków do /roll fart  (moje propozycje: mining bow, car hunting bow, koła (po 1 lub po 2) silniki (po 1), benzyna, maszyny, detonatory, kilofy (niebieski zielony), amunicje, skrzynki metalowe, naklejki do auta,quada oraz kangi, ubrania, jak np. plecak z bora, red kurtka, yellow kurtka lub ta z sasquatcha)

7. zmiana aby pióra B, te z zimowych tokarów wylatywały po 5

8. roll 50/50- yeti albo 10 c4

9. kit baza do uzycia jeden raz z 4 stackami kamienia

10.możliwość budowy z niebieskiego zielonego lub czerwonego. Na tej zmianie zalezy mi najbardziej, tak samo jak nie tylko mi.

Widzialem już wiele osób które wychodziły z serwera przez to, że nie ma home i tpr na x300 serwerze. Mysle, ze przyniosloby wam to duzo wiecej graczy. Wedlug mnie ten serw jest idealny dla x300, tylko wlasnie brakuje tego lootu kół oraz wlasnie tpr i home. Pozdrawiam, licze na to że chociaz zmiany dotyczace respu kół oraz home zostana zaakceptowane. 

A, zapomnialem dodać, że gdyby /tpr byloby zaakceptowane, warunkiem do końcowej teleportacji byłoby stanięcie w miejscu obu stron przez 10-20 sekund. Taka sama zasada była by z /home. 

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

@DZIKA ANTYLOPA nie wiem jak to jest z modami bo nie grałem a nie wiem gadaliśmy na ten temat co do kolorowych ścian wprowadzili byśmy go ale jest jedno ale ja jakim serwerze to wprowadzić i jakim miałby by być drop na serwerze @Kapcio Mody robili myśmy własnego jak większość rzeczy które zrobiliśmy sami co do dropu nie wiem jaki jest napisz ile czego dropi a postaramy się to zmienić 

@HabaBaba według mnie budowanie z kolorów powinno być wprowadzone na x100 oraz na x300. Dlaczego? Z yeti (z yeti dropia c4 CHYBA tylko na x300, jesli sie myle to przepraszam)dropią ceki a jako ze aktualnie na kazdym serwerze mozna jedynie budowac z drewna/kamienia/zelaza to gra pozostaje na etapie klit 1x1 ukrytej w srodku dziczy na odludnionej wyspie ponieważ C4 jest po prostu za dużo i tymi c-kami jest po prosut latwo wysadzic drewno/zelaza nie mowiac juz o kamieniu. Wprowadzenie mozliwosc budowania z kolorkow napewno przyciagnelo by wiecej graczy ponieważ chcą oni zbudować baze i troche pograć, a np. ja z ekipa przyjezdzamy i nie ma bazy. Tak, to gracz by mógł zbudować sobie baze lub klite z niebieskiego,czerwonego etc i by troche dluzej pogral, bo na 1 scianke niebieskiego leci 7 c4.. @HabaBaba co w sprawie SafeTrade?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...