Skocz do zawartości
  • 0

Gra mi nie działa

PolishPlayer

Pytanie

Siemka. Postanowiłem wrócić do Hurta po sporej przerwie i nagle gra mi nie chce się załączyć. Odpalam przez HurtWorldClient gra mi się ładuje po chwili okienko znika (i tu zawsze chwile odczekiwałem i gra się odpalała) i nic się nie dzieje.Jeśli odpalam przez Hurtworld.exe gra się włącza ale gdy wpisuje adres serwera ładuje się on do czasu i wyskakuje coś w stylu ,,Brak EAC'' nie mam pojęcia co się dzieje. Pomoże ktoś ? :D 

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, !Dark! napisał:

Jak instalowałeś EAC? Reinstaluj według: 

Czy EAC jest w procesach na komputerze? Antywirus nie blokuje czegoś?

Jak odpalam grę i gdy ładuje mi się okienko gry wyskakuje mi w procesach HurtWorld.exe jako nazwa obrazu a w opisie jest jako EAC a po tym znika wszystko z procesów i gra się nie włącza. I robię wszystko tak samo jak w poradniku sprawdzę jeszcze wyłączając antywirusa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...