Skocz do zawartości

Cezary.

Pener
    208
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

17

Treść opublikowana przez Cezary.

1. cóż mam klan 997 teraz no sorry xd
  2. no co ty v2 to nie moja gierka
  3. @Panperkun moze wpadne nie wiem
  4. nie no @matheo0192 nie masz szans
  5. Ta a Neyst tym bardziej nie wygra
  6. nie no Neyst tu nie wygra
  7. Skoro jest w offtopic->gry i zabawy to chyba oczywiste, ze tu chodzi o ''zabawę'' @top imię
  8. Dlatego ten plugin jak dla mnie ma mały sens, bo jadąc dzisiaj kangą spadłem z kangi zjeżdżając z górki i niestety umrałem.
  9. Ale to tak czy siak, jak ktoś dobrze wyceluje to taki plugin i tak nie pomoże i nie do końca zniweluje rajdy na ''kangę'' @Filipino ma racje to troche głupie, bo jak ktoś jeździ kangą zaliczy upadek to po pierwsze odejmie i tak hp przez upadek + jeszcze ten plugin, bo nie zdążysz sie podnieść. Jakiś deley po wypadnięciu z pojazdu, by się przydał, chociaż wtedy ta pierwsza opcja, czyli turlanie się, którym mozna zrajdować bazę będzie bez sensu, bo po tych 2sekundach ktoś może być juz w srodku i stawać na nogi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...