Skocz do zawartości
  • 0

Autobh

EnzoTop1

Pytanie

9 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Prezes
1 godzinę temu, EnzoTop1 napisał:

byniu tu nie chodzi o zdjęcie całkowicie tego antybh tylko zrobić tak że od danej prędkości blokuje cię do zera czytaj ze zrozumieniem 

A gdzie ty widzisz że ja napisałem o tym że mamy ją zdejmować?? Jest dodana blokada i działa. Ludzie ją chcieli to ludzie ją dostali. Napisałem że na ten moment zostaje tak jak jest, może ty zaczniesz czytać kompetentniej niż odpowiadać zbędnie po miesięcznym oświeceniu.

Jestem na tak,  z tego co wiem ostatnio ten pomysł został odrzucony bo "służy do walki z cheaterami"  Jak dla mnie jest to głupie ponieważ nie znam gracza który został zapytany przez administracje o błędy etc. Każdy wie, że więcej czystych graczy niż cheaterów się zabija przez to, przykład. 

Skoczysz podczas TP, może być tak że jak już się tepniesz po zrobieniu kroku giniesz za autobh

Kolejny przykład boostujesz się po ściankach? Niestety jak zrobisz to za szybko łamiesz się za auto bh. 

I trzeci największy problem,  sam widziałem przypadki i znam osoby które też tak robiły, mianowicie na tym ograniczeniu da się na spokojnie zrobić nawet 8 czy 9 skoków na bh, ale wtedy się nie łamiesz, natomiast gdy chcesz szybko zejść po drabince już tak :D

2 godziny temu, Frosztj napisał:

Jestem na tak,  z tego co wiem ostatnio ten pomysł został odrzucony bo "służy do walki z cheaterami"  Jak dla mnie jest to głupie ponieważ nie znam gracza który został zapytany przez administracje o błędy etc. Każdy wie, że więcej czystych graczy niż cheaterów się zabija przez to, przykład. 

Skoczysz podczas TP, może być tak że jak już się tepniesz po zrobieniu kroku giniesz za autobh

Kolejny przykład boostujesz się po ściankach? Niestety jak zrobisz to za szybko łamiesz się za auto bh. 

I trzeci największy problem,  sam widziałem przypadki i znam osoby które też tak robiły, mianowicie na tym ograniczeniu da się na spokojnie zrobić nawet 8 czy 9 skoków na bh, ale wtedy się nie łamiesz, natomiast gdy chcesz szybko zejść po drabince już tak :D

Jak sie tepasz to nie możesz sie ruszać wiec po co masz skakać ? 
Jezeli boostujesz sie po scianakch to nie klikaj spacji jak debil tylko po woli i nie bedziesz sie łamał :)
Nigdy nie udało mi sie zrobic na tym "Ograniczeniu" 9 Skoków na BH, Gdy próbujesz szybko zejsc po drabinie to nawet na serwerach gdzie nie ma tego "ograniczenia" łamiesz nogę.
Moim Zdaniem powinno zostać to tak jak jest.
JESTEM NA NIE :)
Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...