Skocz do zawartości

Zmiana wipe s12 x5 V2

Sasha

Rekomendowane odpowiedzi

Witam graczy oraz administracje piszę z propozycja zmiany czasu trwania jednego wipe ponieważ jeśli wipe trwa tydzień to każdemu ta gierka się już nudzi po 3 dniach max 4 bo wszystko jest piknięte i tyle i myślę że skrócenie wipe do np 4 dni byłoby racjonalnym pomysłem i też moją propozycją jest zmiany kiedy odbywa się wipe bo wtorek to taki dzien kiedy każdy szkoła/praca i po się już raczej w komputer nie chce.
Mam nadzieję że rozpatrzycie tą propozycje i zrobicie coś w tym temacie. Pozdrawiam

• Właściciel
59 minut temu, Sasha napisał:

Może nie podzielić a żeby go skrócić do 4 dni

To przez pozostałe dni w tygodniu ma stać wyłączony? :D Czy co tydzień wipe w inny dzień tygodnia? Czyli co tydzień dzień tygodnia z wipe będzie się przesuwał o jedne do przodu?

1 godzinę temu, Papitooo napisał:

wipe powinien trwać 5 dni bylyo by elegancko

A w tym wypadku co tydzień nawet o dwa dni do przodu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...