Skocz do zawartości

Vatusik

Użytkownik
    10
  • Ostatnia wizyta

Treść opublikowana przez Vatusik

1. Potestuję jeszcze jutro po wipe i dam Ci znać gdyby coś było nie tak. Tak przy okazji, chciałbym jeszcze zapytać, bo w innym dziale ktoś zaczął dyskusję na temat większych statków, bodajże na serwerze s11, nie chciałbym zaczynać nowego tematu, tylko ze zmianą na s6, więc napiszę to tutaj. Może jakaś ankieta na temat wprowadzenia właśnie na s6 większych stacków? Nie ukrywam, że stacki po 255 są mało praktyczne na tak dużym mnożniku, myślę, że sporo osób podpisałoby się pod tym pomysłem, zdecydowanie ułatwiłoby to grę osobom, które nie posiadają vipa i muszą długo czekać na home, aby pójść po materiały. Przepraszam za odbiegnięcie od tematu blokady tepania, ale skoro na forum zaczęła się już taka dyskusja to chciałbym poznać zarówno Twoje zdanie na ten temat, jak i innych, dlatego proponuję ankietę.
  2. Tak, zdarzało się i więcej, aczkolwiek ta jedna była lekko pod skałą i plantowaliśmy nawet po 4 ceki na raz, może to było przyczyną.
  3. Około 50/60, tylko z tą jedną bazą był taki problem, w innych przypadkach blokada działała normalnie.
  4. Pewna uwaga, bodajże w piątek podczas rajdu na jesieni, niedaleko pustyni na s6 mogłem się tepnąć dopiero po odejściu na odległość około 6/7 kubików, nie wiem czym to było spowodowane, ale nie tylko ja miałem ten problem, to samo miał kolega, który był razem ze mną, pobiegliśmy w różnych kierunkach i przy okazji udało nam się zwiedzić pół pustyni.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...