-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
32
Odpowiedzi opublikowane przez Ukasz4321
-
-
yaaaa +re[p
-
9 godzin temu, Matheo0192 napisał:
Bazy na przesuwanych betonach mało co się różnią od zwykłych, co z tym idzie również pikanie takich baz, ktoś kto ma chociaż trochę pojęcia o tym doskonale sobie poradzi z pikaniem takiej bazy bez wywalania większej ilości C4, do tego patrząc na drop na takim S1 gdzie większość ekip ma po 100 C4 to bez problemu sobie poradzi z taką baza a sama ekipa będzie czuła się bezpieczniejsza budując się i mając czas na obronę.
YYY ?
mordeczko Jak teraz sie pika mainy na 60c4 i w nich jest 5 deto a co dopiero przesuwaki
W dniu 28.01.2024 o 23:37, KonDraT napisał:Zapraszam do wyrażania swojej opinii na temat przesuwanych ścian na serwerach z dropem poniżej x10.
Może lepiej jakieś inne nowości bo nic ostatnio ciekawego nie wpada a nowa osobe zacheci do gry ;
-
1
-
-
Niby fajnie ale czy nie był by przez to serwer p2w
-
Ojj takk
-
1
-
-
ssss
-
1
-
-
Mordini Nie zrozumiałes co on napisał czytaj ze zrozumieniem
-
2 godziny temu, szopen20 napisał:
@ Ukasz4321 was na totemie było 13 czemu sie nie zbierzecie i nie wyjebiecie tego magazynu jak nas średnio gra 4, a reszta wchodzi na raidy
macie te 86 deto w podwieszaku wystarczy do 120 c4 dobić i raidowac maina, może role się kiedyś odwrócą i wy zaczniecie dominować. XD
Tylko przypomnę ze ze w wtorek/poniedziałek były kity i każdy odebrał i pikał ;
-
1 minutę temu, Akio napisał:
Cóż że będe miał c4 na te rajdy jak i tak wysadze ci tą baze na wylot i jak zawsze nic w niej nie bedzie. Jaki jest sesns tak grać? Zostajesz zrajdowany to kończysz grę i widzimy się za tydzień a nie trzymasz itemki w klitce. To że nie potrafisz zebrać dobrej ekipy na serwer to też nie moja wina. Tu nie chodzi o fakt posiadania C4, chodzi o to że nikt nie trzyma itemów w mainie na serwerze z TP.
Co zrobisz innego czasem sa czasem nie nic z tym nie zrobisz , Powiedz mi lepiej co w tym trudnego Spikać baze w 10+ ?
-
15 godzin temu, Akio napisał:
Wystarczy zwiększyć drop wtedy wszystkie wnęce będą adekwatne co do zasobów C4 które można wykorzystać na wipe. Wystarczy, że zrajdujesz bazę na 80 C4 i ktoś nie będzie miał w niej itemków (przykład moderatora matheo który również nie trzyma itemów w mainie tak samo jak Ukasz4321.) i już ciężej będzie wysadzić kolejną wnęcę. Oczywiście będzie to możliwe ale w niedzielny wieczór już mało kto jest na serwerze i większość osób nie trzyma itemów w głownych bazach co kompletnie zaprzecza sensu tej gry. Pozdrawiam
Czy ja wiem , wy grając w 10+ os na luzie nadropicie na te wszystkie mainy , fakt ze troszke za duze ale dla mnie jest to spoko opcja tylko ze jak my zawsze was pikamy to zawsze nic tam nie ma
-
A kiedy bedzie juz nowa mapa ?
-
2
-
1
-
-
Zgłaszam sie ale poprawcie nagrody bo są smieszne a jest 2 dzien wipe
-
1
-
-
Dobry chłopach należy mu sie yt
-
2
-
1
-
-
Mam wrzucać takie cos jak pikamy na online i ITEMKI wyjebane?
-
Ty pytales na pw
-
- ograniczenie nadmiernych wulgaryzmów
- umiejętność zaciekawienia
- około 200 subskrybentów
-
Jestem na nie
-
- Twój nick / imię: Ukasz4321/Łukasz
- Rodzaj współpracy: To tak filmy na yt będę wstawiał , czasami jakiś live może być i oczywiście moge na moich grupach zareklamować wasz serwer a kilka ich mam .
- Ile czasu zajmujesz powyższym: Jak bedą rajdy będą odcinki czyli tak gdzieś 1,2 razy będą się pojawiać filmiki w tygodniu .
- Czy już w ten sposób współpracowałeś: Na tym serwerze nie ale kiedyś na innych steamowych serwerach tak .
-
Linki do materiałów:
- Coś o sobie: Witam mam na imię Łukasz. Mam 19lat , lubię grac w piłkę nożna . W ta gierke juz ponad 10tyś godzin sie uzbierało .
- Dlaczego Ty: Dlatego ze juz w tą gierke troche przegrałęm i jestem w miare znany na youtubie wyswietlenia w miare robie no i zachecam do gry na tej serwerowni .
-
Drop x5/x3 jakis tródny "
-
1
-
1
-
1
-
-
3 godziny temu, eN. napisał:
Trzeba być mega ograniczonym aby porównywać te dwie gry. Nie ma przykazu i nakazu grania tylko w gry, na której posiada się rangę.
Jeżeli ktoś gra w Arka ze mną, to nie ze względu na "brak sklejaków" (to mnie rozwaliło :D) Tylko dlatego, bo chce, ma czas, chęci, oraz nie gra na kartonie po bananach. Proponuje rozszerzyć horyzonty, może skończycie spinać dupę i poznacie inne gry survivalowe , na których nie muszę czytać (gracze też nie muszą) kto posuwał ich matkę, kto ile razy dał, i czego nie robi ich ojciec (nie wspominając o zwierzętach ;))
I jeszcze pragnę dodać że warp, home, tp to ułatwienie. Docelowo tego nie było i dlatego powstały np: samochody, a w itv2 helikoptery. Aby się - przemieszczać. Chcecie na łatwiznę, to nie simsy tylko gra surwiwalowa.
Krótko, zwiezle i na temat
-
Rabarbar
-
Grażyna
-
1
-
-
-
-
-
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld V1 PIKAJĄ A MY IM ODBIJAMY RAJDA !!!
w YouTube, Stream, Live z serwerów
Opublikowano