Skocz do zawartości

Ukasz4321

Pener
    276
  • Ostatnia wizyta

• Wygrane w rankingu

32

Odpowiedzi opublikowane przez Ukasz4321

1. 9 godzin temu, Matheo0192 napisał:

Bazy na przesuwanych betonach mało co się różnią od zwykłych, co z tym idzie również pikanie takich baz, ktoś kto ma chociaż trochę pojęcia o tym doskonale sobie poradzi z pikaniem takiej bazy bez wywalania większej ilości C4, do tego patrząc na drop na takim S1 gdzie większość ekip ma po 100 C4 to bez problemu sobie poradzi z taką baza a sama ekipa będzie czuła się bezpieczniejsza budując się i mając czas na obronę.

YYY ? xD mordeczko Jak teraz sie pika mainy na 60c4 i w nich jest 5 deto a co dopiero przesuwaki xD

W dniu 28.01.2024 o 23:37, KonDraT napisał:

Zapraszam do wyrażania swojej opinii na temat przesuwanych ścian na serwerach z dropem poniżej x10. 

Może lepiej jakieś inne nowości  bo nic ostatnio ciekawego nie wpada a nowa osobe zacheci do gry ;

• Like 1
  2. 2 godziny temu, szopen20 napisał:

@ Ukasz4321  was na totemie było 13 czemu sie nie zbierzecie i nie wyjebiecie tego magazynu jak nas średnio gra 4, a reszta wchodzi na raidy

macie te 86 deto w podwieszaku wystarczy do 120 c4 dobić i raidowac maina, może role się kiedyś odwrócą i wy zaczniecie dominować. XD

Tylko przypomnę ze ze w wtorek/poniedziałek były kity i każdy odebrał i pikał ; 

3. 1 minutę temu, Akio napisał:

Cóż że będe miał c4 na te rajdy jak i tak wysadze ci tą baze na wylot i jak zawsze nic w niej nie bedzie. Jaki jest sesns tak grać? Zostajesz zrajdowany to kończysz grę i widzimy się za tydzień a nie trzymasz itemki w klitce. To że nie potrafisz zebrać dobrej ekipy na serwer to też nie moja wina. Tu nie chodzi o fakt posiadania C4, chodzi o to że nikt nie trzyma itemów w mainie na serwerze z TP. 

Co zrobisz innego czasem sa czasem nie nic z tym nie zrobisz , Powiedz mi lepiej co w tym trudnego Spikać baze w 10+  ?

4. 15 godzin temu, Akio napisał:

Wystarczy zwiększyć drop wtedy wszystkie wnęce będą adekwatne co do zasobów C4 które można wykorzystać na wipe.  Wystarczy, że zrajdujesz bazę na 80 C4 i ktoś nie będzie miał w niej itemków (przykład moderatora matheo który również nie trzyma itemów w mainie tak samo jak Ukasz4321.) i już ciężej będzie wysadzić kolejną wnęcę. Oczywiście będzie to możliwe ale w niedzielny wieczór już mało kto jest na serwerze i większość osób nie trzyma itemów w głownych bazach co kompletnie zaprzecza sensu tej gry. Pozdrawiam :)

Czy ja wiem , wy grając w 10+ os na luzie nadropicie na te  wszystkie mainy , fakt ze troszke za duze ale dla mnie jest to spoko opcja tylko ze jak my zawsze was pikamy to zawsze nic tam nie ma :) 

• Twój nick / imię: Ukasz4321/Łukasz
    • Rodzaj współpracy: To tak filmy na yt będę wstawiał , czasami jakiś live może być i oczywiście moge na moich grupach zareklamować wasz serwer a kilka ich mam .
    • Ile czasu zajmujesz powyższym: Jak bedą rajdy będą odcinki czyli tak gdzieś 1,2 razy będą się pojawiać filmiki w tygodniu .
    • Czy już w ten sposób współpracowałeś: Na tym serwerze nie ale kiedyś na innych steamowych serwerach tak .
    • Linki do materiałów
    • Coś o sobie: Witam mam na imię Łukasz. Mam 19lat , lubię grac w piłkę nożna . W ta gierke juz ponad 10tyś godzin sie uzbierało .
    • Dlaczego Ty: Dlatego ze juz w tą gierke troche przegrałęm i jestem w miare znany na youtubie wyswietlenia w miare robie no i zachecam do gry na tej serwerowni .
  5. 3 godziny temu, eN. napisał:

Trzeba być mega ograniczonym aby porównywać te dwie gry.  Nie ma przykazu i nakazu grania tylko w gry, na której  posiada się rangę. ;) Jeżeli ktoś gra w Arka ze mną, to nie ze względu na "brak sklejaków" (to mnie rozwaliło :D) Tylko dlatego, bo chce, ma czas, chęci, oraz nie gra na kartonie po bananach. Proponuje rozszerzyć horyzonty, może skończycie spinać dupę i poznacie inne gry survivalowe , na których nie muszę czytać (gracze też nie muszą) kto posuwał ich matkę, kto ile razy dał, i czego nie robi ich ojciec (nie wspominając o zwierzętach ;))

I jeszcze pragnę dodać że warp, home, tp to ułatwienie. Docelowo tego nie było i dlatego powstały np: samochody, a w itv2 helikoptery. Aby się - przemieszczać. Chcecie na łatwiznę, to nie simsy tylko gra surwiwalowa.

Krótko, zwiezle i na temat :P

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...