szymus970
User-
Content Count
24 -
Last visited
-
Days Won
1
szymus970 last won the day on November 16 2020
szymus970 had the most liked content!
Community Reputation
15 PrzyjaznyAbout szymus970
-
Rank
Bywalec
Recent Profile Visitors
The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.
-
szymus970 started following [Odrzucone][Helper] [4FUN]aston, Mało ammo and [Odrzucone][Helper] Szymus970
-
witam dało by rado zwiększyć drom ammo z hangarów? Nieraz biegam po hangarach po 1h i ledwo wypadnie stak ammo do pompy lub emki
-
Nick na forum: szymus970 Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: [4FUN]Szymus970 SteamID: 76561198362172528 Klan/Ekipa w jakiej grasz: 4FUN Imię: Szymon Wiek: 23 Mikrofon: Tak, posiadam BEHRINGER C1 Mutacja: Głos po mutacji Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 8/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas jaki mogę poświęcić na opiekę serwera, to od 3 do 7 godzin. Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: TAK byłem tu juz helperem na S3 i s6 Coś o sobie: Jestem szymon mam 23 lat, interesuję się motoryzacją i wędkarstwem, ale lubię też często grać na waszych serwerach. Dlaczego Ty: Ponieważ nie widziałem od dłuższego czasu helpera na s8 a jest, tu dość toksyczna atmosfera i myślę, że jednak przydałby się spokojny i ogarnięty helper na s8.
-
bardzo dobry i pomocy gracz jestem na tak
-
Polecam kolegę miły i umie utrzymać porządek.
-
Witam Kolega co się stara o HELPERA nie jest za miły. Chodzi i wyzywał na woisczacie. Widać po SS powyżej ze na czacie tez mu sie trafia wyzywać.
-
Napewno sie wstawie
-
Nick na forum: szymus970 Nick w grze pod jakim(i) grałeś u nas: Szymus970 SteamID: 76561198362172528 Imię: Szymon Wiek: 21 Mikrofon: Tak, posiadam BEHRINGER C1 Mutacja: Głos po mutacji Znajomość regulaminu: 9/10 Znajomość gry: 8/10 Czas jaki możesz poświecić serwerowi: Czas jaki mogę poświęcić na opiekę serwera, to od 3 do 7 godzin. Czy pełniłeś kiedyś taką funkcję: Nie miałem jeszcze okazji pełnić takiej funkcji, lecz wiem o co chodzi w byciu HELPERE'm. Coś o sobie: Jestem szymon mam 21 lat, interesuję się motoryzacją i wędkarstwem, ale lubię też często grać na waszych serwerach. Dlaczego Ty: Ponieważ nie widziałem od dłuższego czasu helpera na s3 a jest, tu dość toksyczna atmosfera i myślę, że jednak przydałby się spokojny i ogarnięty helper na s3.
-
Nick w forum szymus970 Nick w grze szymus970 Steamid 76561198362172528 Szymon 20 Mikrofon tak Mutacja tak Znajomość regulaminu 10/10 Znajomość gry 10/10 Czas to od 6-8 godzin dziennie Nie pełniłem takiej funkcji Coś o mnie. Część jestem Szymon, mieszkam w województwie mazowieckim niedaleko Radomia. Bardzo lubię przesiadywać przed komputerem i grać w różne gry. Dlaczego ja. Bardzo jestem uczciwy oraz pomocny graczem, lubię pomagać oraz tłumaczyć wiele rzeczy (np. Co i jak w grze ) a w 100% w hurtworldzie ponieważ bardzo dobrze zam ta grę
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.