-
Ostatnia wizyta
-
Wygrane w rankingu
3
Odpowiedzi opublikowane przez Spasibaaaa
-
-
17 minut temu, Zzzubbi napisał:
bez meteoru
wtedy nic nie bedzie sie działo
-
propozycja skoro ma byc to x2 zrobcie procent deto do tego przystosowany oraz drop ze skalek czyli jezeli dropi na x1 od 1-3 niebieskiego to automatycznie na x2 niech leci od 2-6 jak coś
-
1
-
1
-
-
no właśnie więc nie ma tepania wariacie nawet na home pomyśl trochę
-
1
-
-
1 minutę temu, Nike1337 napisał:
@Mad. A /Home?
XDDDDD czy ty widzisz co napisałeś jest napisane NOTP czyli bez tepania
-
super inicjatywa z tym serwerem, jeszcze tylko naprawcie launcher wykrywający cheaty bo działa nie zadobrze a odwołania nie przechodzą
-
5
-
-
1 godzinę temu, !Dark! napisał:
Na kanale to chyba całkiem nic nie ma aktualnie? No cóż chyba pozostaje czekać na jakieś fajne materiały z naszych serwerów, najlepiej z załączonymi w opisie linkami, które też są we wzorze.
Materiały na niepubliku zeby nie było innych serwerów na kanale
-
- Twój nick / imię: Spasibaa/Mateusz
- Rodzaj współpracy: Filmy na youtube będą pojawiać się 1/2 razy w tygodniu, w dodatku mam zamiar streamować większość czasu poświęconego na wipe
- Ile czasu zajmujesz powyższym: Jak będą dymy będą odcinki czyli tak gdzieś 1,2 razy będą się pojawiać filmy w tygodniu .
- Czy już w ten sposób współpracowałeś: Na tym serwerze nie ale kiedyś na innych steamowych serwerach tak .
-
Linki do materiałów: Niestety aktualnie brak będą wkrótce
- Coś o sobie: No siemka jestem spasibkaa, gram sobie w hurtworld 4fun zawsze robię jakieś dymy na serwerze pozytywne oczywiście tak jak moja osoba
- Dlaczego Ty: No ponieważ, posiadam społeczność na youtube która napewno bardzo chętnie zobaczy coś z tej pięknej gry.
-
1
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Nowy Serwer v1 legacy ( x2 - NoTP )
w Ogłoszenia
Opublikowano
skoro to x2 to wydaję mi się ze każda rzecz powinna dropić razy dwa, np niebieskie skoro na x1 dropi od 1-3 to na x2 powinno leciec od 2-6 zielone 2-4 powinno leciec 4-8
kolejna propozycja jest taka ze serwer x2 to serwer dla tryhardow, więc przydało by się usunięcie pluginu na bunnyhopa