- 0
s1 [Rozwiązane]Uszkodzone Warpy i teleporty
-
Ostatnio przeglądający 0 użytkowników
- Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.
Pytanie
Amerikano
Serwer s1hw69.pl
Ten screen kolegi 300 sek do nowego tpa do gracza ilość sek nie zmienia się do następnego tpa do gracza
Ten screen mój 419 sek do nowego tpa do gracza im częściej się tepam do graczy tym więcej sek
Czy dałoby ogarnąć jakiś kit yt i rolla ? Napewno by było trochę łatwiej na początku wipea
Ten screen kolegi tpa na następnego home 300 sek nie ma
żadnch vipów ilość sek nie zmienia się do następnego tpa do home
Ten screen mój na następnego home 468 sek mam tylko rangę yt która daje dodatkowe warpy im częściej się tepam na następnego home tym więcej sek
Ten screen mój na następnego warpa muszę czekać 1800sek im częściej tepam na następnego warpa ty więcej sek
Czy dałoby ogarnąć jakiś kit yt i rolla ? Napewno by było trochę łatwiej na początku wipea
Proszę o pozytywne rozpatrzenie
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.