Skocz do zawartości
  • 0

[Rozwiązane][Propozycja] Serwer 1000x z kitami

Krille[X]

Pytanie

Witam, ja chciałbym zapytać się administracji czy zrobiła by serwer x1000 (z kitami, kit buduj,kit food,kit start,kit auto itp.) Postanowiłem jeszcze zrobić strawpolla bo nie jestem pewien czy gracze by chcieli. http://www.strawpoll.me/12385639

w Kit start by było: Pompa,M4,Karabin,Siekiera,Kilof, szara kurtka, Żółte spodnie,Jakieś buty,Łuk (obojętnie jaki),i po stack ammo do broni palnych

w Kit buduj by było: 1x młot,1x totem,200x beton,200x kamień,200x deski

w Kit food by było : 255 przepalonego mięska 

w Kit auto by było: 1100 do auta,+140 zębatka,koła.

Podałem tylko przykłady, może być coś innego.

Myślę że jeżeli graczą sie spodoba to administracja zrobi nowy serwer lub podmieni za jakiś. 

Pozdrawiam

Krille[X]

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

SURVIVAL: PRZETRWAJ, BUDUJ I DOMINUJ!

Hurtworld to gra, która została zrealizowana w nieco kreskówkowej oprawie graficznej. Zbiera skrajnie pozytywne oceny graczy od początku uruchomienia wczesnego dostępu. Poza nieco kreskówką grafiką świat Hurtworld jest śmiertelnie poważny. To gra, która lubi karać graczy za błędy i pomyłki, zwłaszcza tych, którzy lubują się w zabijaniu bezbronych. Trzonem rozgrywki pozostaje oczywiście walka o przetrwanie - musimy nie tylko uważać na drapieżniki i innych graczy, ale przede wszystkim dbać o podstawowe potrzeby naszej postaci.

Śledź nas w social mediach

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOK

• Dodaj nową pozycję...